Solkremen for deg som ikke liker solkrem  

Liker du ikke å bruke solkrem? Synes du det er klissete og ubehagelig? Da er du mest sannsynlig mann, skal vi tro en ny norsk undersøkelse.

37 prosent av menn i alderen 18-24 svarer at de ikke alltid bruker solkrem når det er sol fordi de synes det er klissete og ubehagelig.

69 prosent av norske menn under 35 år svarer at de ikke alltid bruker solkrem når det er sol fordi de glemmer å ta det med

Kun 33 prosent av norske menn svarer at de er redd for å bli solbrent

19 prosent av norske menn svarer at de ikke vet hvilken solkrem som passer til seg

Kilde: Respons analyse på vegne av Farmasiet.no juni 2022

Samtidig viser tall fra Kreftforeningen at rundt ni av ti tilfeller av hudkreft i Norge har sammenheng med for mye intens sol og solarium. Melanom (føflekkreft) er blant kreftformene som øker mest i Norge. Å bruke solkrem, sammen med godt solvett, kan altså være livsviktig.

Uansett hvilken solkrem du velger er det viktig at du bruker den riktig. Solkrem bør brukes sammen med, ikke i stedet for, skygge og klær. Ikke forleng tiden i sola selv om du har smurt deg. Smør før du går ut, gjenta hver andre time og etter bading og svetting.

Solkremen for deg som...

ikke liker kliss

Personal care, Material property, Brown, Liquid, Cosmetics, Fluid, Bottle

Vichy

Capital Soleil UV-Age Daily

Kjøp

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily med solfaktor 50+ er en lett solkrem til ansiktet. Den er vann- og svetteresistent, føles ultralett og er usynlig på huden. Klisser ikke!

Solkremen for deg som...

har skjegg

Bottle cap, Brown, Liquid, Fluid, Drink, Wood

Cosmica

Cosmica Sun Transparent Spray

Kjøp

Cosmica Sun Transparent Spray med solfaktor 30 kommer i en sprayflaske som gjør den enkel å påføre, uten å etterlate hvite merker. Perfekt å spraye til ansikt med skjegg og andre hårete kroppsdeler som legger, brystkasse og rygg.

Solkremen for deg som...  

vil ha alt i ett

Brown, Liquid, Bottle, Fluid

Piz Buin

Moisturising Sun Lotion

Kjøp

Piz Buin Moisturising Sun Lotion med solfaktor 30 trekker raskt inn i huden. Bonus for at den ikke føles fet og ikke kleber.

Solkremen for deg som...

alltid blir rød på nesen

Material property, Liquid, Fluid, Paint

La Roche-Posay

Anthelios UVMUNE Ultra Cream

Kjøp

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Ultra Cream SPF50+ er en solkrem til ansiktet og området rundt øynene. Md faktor 50+ får du høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Solkremen for deg som...  

glemmer å ta med solkrem

Liquid, Font

P20

Sun Protection Spray


Kjøp

P20 Sun Protection Spray SPF 30 er en solkrem som kan brukes til både kroppen og ansiktet. Her får du høy beskyttelse i en praktisk reisestørrelse, slik at du alltid har solkrem med deg.

Her kommer det en overskrift

Her kommer det en tekst. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Her kommer det bildetekst. Kanskje over to linjer.

Cosmica

Kids Active Sun Spray

FØR: 119

50% RABATT

125,-

(711,43 kr/l)
Kjøp

-50%

H1


H2


H3


H4


Paragraph

  • Klassisk artikkeloppsett
  • Mulighet til å bryte opp teksten med fullskjermbilder
  • Sidestilte bilder sammen med tekst (eks. hvor vi kan vise bilder av intervjuobjekt) - få inn bildetekst?
  • Brand farger (hvit bakgrunn)
  • Vi må ha inn produktblokker - linkede bilder hvor det står tekst og pris under som linker rett til nettbutikken. Skal ligge underveis i sak + samlet i bunnen
Liquid, Drink, Fluid

Farmasiet er Norges ledende nettapotek. Med tusenvis av produkter i vårt sortiment og et team med farmasøyter, kan vi hjelpe og veilede deg trygt og raskt med dine behov. I kontakt med våre farmasøyter kan du være anonym.